Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Jitka Válková (32) ani v létě nezahálí, a tak nafotila svůdné snímky v plavkách. Nefotila se v letních dnech na dovolené u moře či bazénu, sexy jednodílné plavky oblékla před objektivem fotografky Nikoly Bílkové.

"S Nikolkou jsem nefotila poprvé a padly jsme si do oka, obě jsme Štírky, rozumíme si, nic podobného jsem zatím nefotila, takové jemné fotky, a moc se mi výsledek líbí, jsem z nich nadšená," řekla Super.cz krásná Jitka, která je již několik měsíců zamilovaná do fotbalisty Adama Klavíka.

"Užíváme si každou společnou chvíli. Máme hodně společných věcí, třeba i tu módu, oba nás to baví, dokonce mi někdy radí, jak se obléct, takže já si to užívám," prozrazuje a dodává, že její partner ji nejvíce miluje nenalíčenou a přirozenou. To je možná největší rozdíl mezi ním a bývalým partnerem Válkové Mirkem Ciprou. Ten Jitku naopak zbožňoval zmalovanou a vyzývavou.

„Určitě mě má Adam raději nenalíčenou po ránu, ale když jsem nalíčená výrazně, třeba kvůli akci, tak to chápe, a doufám, že i tak se mu líbím," dodala modelka a zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám