Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Freddie Prinze Jr. prý prohlásil něco, co říká každý jeho kolega a kolegyně po setkání s Kieferem Sutherlandem. Hvězda seriálu 24 hodin je podle něj neschopná a neprofesionální a pro každého, kdo s ní musí spolupracovat, je to otřesná zkušenost. Freddie se nebojí říct tohle Kieferovi do očí.

„Kiefer Sutherland byl nejneprofesionálnější chlápek na světě, nenáviděl jsem každou chvíli natáčení s ním. A to tady neříkám žádné pomluvy, řekl bych mu to do obličeje. Myslím, že každý, kdo s ním pracoval, by to řekl,“ uvedl Freddie Prinze v rozhovoru pro britský deník The Independent.

Prinze hrál po Sutherlandově boku v osmé řadě seriálu 24 hodin. A prý chtěl z projektu úplně vystoupit.

„Točil jsem 24 hodin, bylo to příšerné. Chtěl jsem potom ihned z projektu odejít. Takže jsem toho tak nějak nechal,“ svěřil Freddie v rozhovoru pro ABC News.

A co vlastně Kieferovi vadilo? Že je Freddie vyšší.

„Pracoval jsem také pro Vince McMahona, díky bohu. Ale ten byl skvělý a byl vysoký. Nemusel jsem si sundávat boty, abych s ním mohl točit, což mě nutili dělat při natáčení 24 hodin. Tak toho chlapa postavte na bednu od jablek, nebo příště nenajímejte mě. Já mám metr osmdesát a on má metr šedesát!“ dodal rozhořčeně herec.

Reklama

Další články

Načítám