Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dobu mateřské dovolené nahradila vedle Reye Korantenga Lucii Borhyovou (46) další půvabná blondýnka Kristina Kloubková, na jejíž místo ve Snídani s Novou nastoupila Gabriela Partyšová (45). Vymezený čas v hlavní zpravodajské relaci si užívá, ale sama netuší, co s ní bude, až se kolegyně vrátí.

"To se musíte zeptat nahoře, já opravdu nevím, i když se nad tím zamýšlím. Dneska mám dokonce na sobě šaty, které jsou navržené jako originál a jmenují se Zamyšlená. Mě moje práce baví, ať už jde o polední nebo odpolední zprávy, a pravdou je, že místo vedle Reye se mi bude opouštět hodně těžko. A vím, že Lucka dlouho na mateřské nezůstane, jsme v kontaktu a moc jí přeju její krásnou holčičku," řekla nám Kristina, která je také matkou dcerky.

"Rey je strašně pohodový, skvělý partner nejen na obrazovce, ale i mimo ni. Má neuvěřitelný přehled a je jen málo věcí, které neví. I když jsem zjistila, že se moc nevyzná v baletu, tak tam bych ho mohla nachytat," smála se Kristina, která je původní profesí tanečnice a věnovala se i choreografii. "Užívám si každý den, ale ať se Lucka vrátí, kdy chce. To místo tam má, ale hlavně ať jsou i s Lindou zdravé," uzavřela.

Líbí se vám Kristina Kloubková v hlavní zpravodajské relaci Novy?
Ano
80,9 %
Ne
19,1 %
Celkem hlasovalo 10509 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám