Hlavní obsah
Článek

Herečka Melanie Griffith (56) dnes hořce lituje tetování, které si před lety nechala udělat na důkaz lásky ke svému manželovi Antoniu Banderasovi (53). Kýčovitý motiv srdce s jeho jménem symbolizoval jejich spojení ‚navždy‘. Jenže jak už tomu tak nejen v Hollywoodu bývá - člověk míní, život mění.

Od rozpadu jejich manželství, ke kterému došlo před dvěma měsíci, se Melanie objevuje na veřejnosti zásadně se zamazaným jménem Antonio. Maskuje jej buď make-upem, nebo rovnou lepicí páskou. Před měsícem byla dokonce spatřena, jak opouští kliniku Dr. Tattoff v Los Angeles, kde se provádí laserové odstraňování tetování.

Hvězda snímku Podnikavá dívka, která už nechce být dál s filmovým Zorrem spojována kvůli jeho údajným nevěrám, se však naposledy uchýlila k poněkud zoufalému výkřiku do tmy. Po kalifornském Larchmont Village se procházela s tetováním přelepeným papírem, na kterém bylo dokreslené srdce a nápis Mel. Herečka tak všem chtěla říct, že už je jí životní partner putna a ráda má teď hlavně samu sebe. Nebo že by se snad zakoukala do nějakého Mela?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám