Hlavní obsah
Článek

Marcela Březinová (63) se raduje ze svých dětí. Stejně jako ona a její zesnulý manžel, který před třemi lety spáchal sebevraždu, totiž tíhnou k umění. A jsou jí velkou oporou. Jednadvacetiletý syn Jan, který se věnuje malování, s ní pořád ještě bydlí. Osmnáctiletá Vanda studuje v Praze herectví.

"Děti jsou potrefené uměním a je to dobře. Je to východisko ze stereotypu a dává vám neskutečnou svobodu. Syn Honza maluje, teď je zrovna na výtvarném táboře, učí kreslit děti, má jich tam asi padesát, tak má pořádný záběr," vyprávěla.

"Vanda bude příští rok maturovat na herecké škole a už dostala malinkou roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ale já říkám, že není malých rolí," smála se Marcela, která se před několika lety definitivně odstěhovala z Prahy do vesnice u Kutné Hory.

"Vanda sice bydlí v Praze u babičky, ale o prázdninách za námi často jezdí, tak mám celou rodinu u sebe," je šťastná zpěvačka. Těší se i na první velkou výstavu svého syna. "Chystají ji s kamarády. Hodně se mi líbí, co dělá a s jakým nasazením. Ale jako máma jsem nesoudná," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám