Hlavní obsah
Článek

Znáte je z módních mol anebo ze snímků z oficiálních akcí. Když ale Gabriela Franková (30), Nikola Buranská (31) a Tereza Skoumalová (33) přijely na soustředění Muže roku, tak byste vítězky České Miss nepoznali.

Holky se totiž snažily dodržet dress code, který byl udaný k táboráku. A tím byly tepláky. "Já mám tedy džíny. Když jsem jela z Olomouce do Brna, našla jsem jenom tepláky, které byly hrozně roztrhané, tak jsem to vyřešila roztrhanými džínami," smála se Gábina Franková.

Holky se nenamáhaly ani s minimálním líčením. "Tak k táboráku se to ani nehodí, a já se běžně moc nelíčím," dodala Nikola Buranská, která ostatně jako výrazná brunetka šminky ani moc nepotřebuje.

Každopádně na ně ten večer, i když je nechali odjet mezi dvanáct pohledných chlapců, jejich partneři žárlit nemuseli, holky rozhodně nevypadaly, že by si na finalisty nějak políčily. Žádné výstřihy ani provokativní chování.

"Máme dámskou jízdu a užíváme si ji. I když na kluky samozřejmě koukáme. Ovšem jen v rámci povinností budoucích porotkyň soutěže," tvrdila Tereza Skoumalová.

Reklama

Další články

Načítám