Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už od začátku jara se spekulovalo o tom, že modelka Andrea Verešová (43) nastoupí jako posila do VIP zpráv. Ale pořád bylo ticho po pěšině. A to Andrea chodila na kurzy správné české výslovnosti a týden od týdne se zlepšovala. Teď konečně kápla modelka božskou.

"Určitě jste zvědaví, jak dopadlo moje moderování ve VIP zprávách. Nabídku moderovat ve dvojici jsem odmítla už na jaře. Tento typ formátu mi nevyhovoval. Ohledně nabídky samostatného moderování v českém jazyce jsem si nechala čas na rozmyšlenou a navštěvovala jsem hodiny rétoriky," svěřila se Andrea.

A jak to tedy dopadlo? "Mezitím jsem ale začala natáčet seriál Svatby v Benátkách a rozběhla jsem několik nových pracovních i charitativních projektů. Čas mi zabírá i práce v advokátní kanceláři, a protože se chci věnovat i rodině, která je pro mne prioritou, rozhodla jsem se nakonec do VIP zpráv nenastoupit," uzavřela Verešová s tím, že Primě děkuje za zajímavou nabídku, které si váží, ale věří, že její rozhodnutí je správné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám