Hlavní obsah
Článek

Moderuje nejsledovanější zpravodajskou relaci v zemi, hraje v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky, podporuje rockovou kapelu svého přítele, pořádá vlastní charitativní bazar a spoustu času tráví na cestách. Člověk by řekl, že Emma Smetana (36) funguje na radioaktivní pohon a snad ani na chvíli se nezastaví. Ve skutečnosti je nejoblíbenější činností této okaté krásky lenošení.

Když si měla vybrat, v jaké poloze by chtěla být zobrazená, když fotila nový kalendář Art for Life pro rok 2015, tak s chutí hupsla do pohodlné postele a obklopila se jídlem. „Tohle vymyslet mi trvalo stejně dlouho jako se rozhodnout, to znamená, že to bylo okamžité. O mně je fakt známé, že jsem velký povaleč a nejraději ze všeho prostě ležím buď v posteli nebo na pláži nebo v houpací síti, to je jedno, ale nevím, proč by měl člověk sedět, když může ležet a proč by měl stát, když může sedět. Já jsem spíše horizontální typ,“ s úsměvem ve tváři řekla skrytá lenoška a jedním dechem dodala: „Pokud jde o jídlo, to je v podstatě rodinná zátěž, že se všichni pořád přejídáme, takže, když jsem dostala zadání vymyslet si, jak pro mě vypadá ráj, tak jsem si vybavila svůj ideální den a to je opravdu postel a nekonečné množství jídla.“

A jak jde tedy dohromady stresující a zběsile rychlá práce s válením se v posteli? „No, manuálně nedělám nic moc, fyzické výkony většinou člověk žádné velké nepodává, je pravda, že je to trochu stresová záležitost, ale jakmile v práci nejsem, tak se válím,“ říká Emma, která prý ani na chvíli neváhala, když dostala nabídku nafotit kalendář Art for Life věnující se tématu HIV/AIDS. „Tato problematika mi v Čechách přijde hodně opomíjená. Já to srovnávám s Francií, kde jsem strávila půlku svého života a kde probíhá něco jako každodenní informační a preventivní kampaň a zdá se mi, že tady se to vůbec neděje. Jestli můžu svojí účastí napomoct, tak jsem moc ráda.“ říká Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám