Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Zimová se doslova zbláznila do hot jógy. A chvílemi to vypadá, že už to z ní nemá v hlavě v pořádku. Figury totiž předvádí kdykoliv, kdekoliv a také v jakémkoliv stavu. Příkladem bylo to, že se po vypití pěti dvojek bílého rozhodla vyzkoušet, zda ještě pořád udrží rovnováhu.

Normálně si zacvičila už dopoledne po masáži, a protože se teplota na slunci blížila pětatřicítce, mohla si připadat skoro jako ve speciálním sále, který se běžně vytápí na dvaačtyřicet stupňů. Ovšem v brzkém odpoledni už mohli na nádvoří designového hotelu v Novém Městě nad Metují hosté vidět podivný obrázek.

Tereza totiž předváděla, že cviky dá, nejen po vypitém víně, ale dokonce i se sklenkou v ruce. Ale když doba pokročila, volila už méně náročné figury a raději se při nich přidržovala stojanu na slunečník.

"Na jógu chodím třikrát týdně, podložku a plavky si vozím pořád v autě, takže si tam odskočím, kdykoliv mám čas. Dřív jsem chodila ještě dvakrát týdně do fitka, ale zjistila jsem, že jóga úplně stačí," vysvětlila Tereza a předvedla nám, že východní cvičení funguje i na vytvoření břišního pekáče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám