Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Gabriela Franková (30) bude jednou z členek poroty, která bude na konci srpna vybírat nejhezčí české chlapy v soutěži Muž roku. A protože je to dívka zodpovědná, vypravila se už na jejich soustředění, aby si vybrala své favority.

Docela nás překvapilo, že ji její žárlivý přítel pustil nejen na víkend do Nového Města nad Metují, ale dokonce i na dvoutýdenní pobyt v Londýně, kam se chystá na jazykový kurz, který vyhrála v rámci vítězství v soutěži krásy.

"Bude to taková moje dovolená. On to vydrží, je hodný. Je opravdu úplně v pohodě a ví, že třeba v Muži roku budu v porotě, tak si musím kluky prohlídnout, tedy ve smyslu, jaké mají chování, tak opravdu bez problémů," míní.

"Pro mne je důležitější chování než vzhled a pár sympaťáků, kteří ho zvládají, tady je. Doufám, že některý z mých favoritů uspěje. Hodně jsem je pozorovala na tréninku mluvy a někteří k tomu přistupovali hodně zodpovědně. Nemám ráda lajdáky a úplně nesnáším arogantní chlapy, kteří si myslí, že jsou mistři světa a všechno umí, a skutek utek," řekla nám Gábina a byla i konkrétní.

"Jeden takový tady je. S holkami jsme se shodly na tom stejném a chlapec by se měl nad sebou zamyslet. Je tady plno kluků, kteří se snaží a i k tomu tak přistupují. On určitě ne a pochybuji, že se umístí, protože to porota uvidí," uzavřela a chlapce nám ukázala. O koho jde, uvidíte v naší reportáži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám