Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) nás zásobovala snímky své postavičky v plavkách celou letošní zimu, kdy nafotila několik sérií fotek v bikinách, když byla pracovně na Mauriciu s finalistkami Miss. Teď se ale halí do volných svršků, a když jsme ji požádali, zda by neudělala rozhovor na kameru v bazénu, mimo fotoaparáty nám ukázala, co se jí přihodilo s postavou, a proč tedy žádné odhalování nebude.

"Já říkala, když jste se ptali, proč se pořád fotím v plavkách, že je to možná naposledy, co si to můžu dovolit. A už je to tady. Přestala jsem se trápit hlady a mám nahoře čtyři kila, což je při mé výšce dost. Sice mám zase prsa, ale taky břicho. Kdybyste mě viděli v plavkách, logicky byste se zeptali, zda nejsem těhotná. A nejsem," řekla Super.cz Eva.

Jinak má ale s manželem doma idylu, které si nesmírně váží. "Skoro nechápu, že se mnou vůbec je. Já si třeba vůbec nepamatuju, kdy má můj muž narozeniny. Nepamatuju si žádné termíny ani čísla, třeba vím, že moje maminka se narodila někdy koncem června, rok nevím. A tak nejen že jsem si naplánovala moderování soustředění Muže roku na den manželových narozenin, ale až budu uvádět finále 22. srpna, tak to máme zase výročí svatby. Jestli se se mnou letos můj muž nerozvede, tak už nikdy," uzavřela Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám