Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a finalistka reality show Robin Hood Petra Slaninová je maminkou. 10. července přesně ve 12:24 porodila bývalá hvězda kapely Koule dceru Sáru. Holčička po narození vážila 3470 gramů a měřila 48 centimetrů.

"Malinká je úžasná, hodná, pláče minimálně, a zvládám to naprosto v pohodě. Ani jsem nedoufala, že to bude tak pohodové," řekla Super.cz Petra. 

"Je to asi tím, že jsme se na ni moc těšili, a i těhotenství jsem měla po psychické stránce opravdu pohodové. Tak i to miminko je tím pádem klidnější. Cítí lásku a pohodu, a je to na ní znát. Prostě jsme s přítelem moc šťastní," dodala Slaninová, která před těhotenstvím bojovala s nadváhou. 

Teď už to ale vůbec neřeší. "V porodnici jsem hodně kil nechala a myslím, že běháním kolem malé půjde taky zbytek rychle dolů. Jsem tak strašně zamilovaná do své dcery, že mě teď nějaká váha vůbec nezajímá," dodala s úsměvem Petra.

Reklama

Další články

Načítám