Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) nejspíš zase půjde k babičce na kobereček. Britská média totiž žijí dalším skandálkem jejího vnuka, na kterého se provalilo, že hojně navštěvuje noční klub Tonteria v Londýně, který je proslulý nejen představeními spoře oděných dívek, ale také tím, že se zde schází jen ti nejmovitější. Ceny za drinky jsou zde totiž závratně vysoké. A to se do konceptu šetřící královské rodiny zrovna nehodí…

Panák téměř za čtyři tisíce, láhev tequily, kterou vám přivezte ke stolu speciální vláček, za 170 tisíc nebo šampaňské za bezmála milión? I takové ceny čekají na návštěvníky podniku, kde se tanečnice vlní v odvážném prádélku v bondáž stylu. Harry si to tady prý oblíbil, začátkem měsíce sem zavítal dokonce v pondělí, ve čtvrtek i v sobotu.

Podnik si přísně střeží soukromí svých hostů, a tak je nemožné, aby je uvnitř někdo fotil. VIP klienti mají dokonce vlastní přístup do podniku a ven, aby byli uchráněni před paparazzi. Snímek Harryho vycházející z klubu pochází ještě z loňska. Mezi klientelu údajně patří Cara Delevingne, Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio, Jessie J, ale dokonce i Harryho expřítelkyně Cressida Bonas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám