Hlavní obsah
Článek

Režisér Rupert Sanders (43) nejspíš proklíná den, kdy neudržel choutky na uzdě a podlehl svodům Kristen Stewart (33). Jako ženatý otec dvou malých dětí si začal románek s herečkou, která tou dobou chodila se svou filmovou láskou ze Stmívání Robertem Pattinsonem. Jejich aférka zapříčila nejen rozchod s Robertem, ale především rozpad režisérovy rodiny. Manželka Liberty Ross se neslitovala nad jeho veřejnými omluvami a požádala o rozvod. Ten se táhnul až do tohoto týdne a Sanders z něj vyšel ‚oškubán‘ jako kuře.

Podle TMZ soud rozhodl, že Ross připadne rodinné sídlo v Los Angeles stejně jako dva domy v Londýně, 15 procent ze zisků Sandersových filmů a polovina jeho finančních prostředků. Po dobu čtyř let navíc bude muset exmanželce vyplácet měsíčně půl miliónu jako odškodnění plus 280 tisíc každý měsíc alimenty na jejich dvě děti. Sandersovi prý tak zůstal pouze domek na pláži v Malibu a jeho dodávka Volkswagen.

K milostnému sblížení Sanderse se Stewart došlo během natáčení filmu Sněhurka a lovec, kde Kristen ztvárňovala hlavní roli. Dvojici přistihli paparazzi před dvěma lety při projevech vášně nejen venku v odlehlých částech Los Angeles, ale i v autě. Následoval kolotoč omluv, lítosti a proseb u jejich partnerů, ale marně. Herečka a bývalá modelka Liberty Ross měla o rozvodu jasno a rovněž několikrát slepovaný vztah Kristen a Roberta nakonec vzal za své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám