Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Od té doby, co je Dominika Mesarošová (38) zadaná (a kupodivu nerandí s nějakým starším pánem, ale s pohledným svalovcem přiměřeného věku), jako by se úplně změnila. Pár se právě vrátil z dovolené za oceánem, kde se modelka výjimečně neprsila!

„Byli jsme ve Spojených státech, můj přítel Marek to měl napůl jako pracovní cestu. Projeli jsme pár měst. V Beverly Hills jsem si zahrála na Pretty Woman, byli jsme na Rodeo Drive, kde se film natáčel. Navštívili jsme i místo, kde vznikal seriál Melrose Place,“ svěřila se Super.cz Dominika, která svůj dekolt nepředváděla na každém kroku. Přesto pohled na nadupaný hrudník místním nemohl ujít.

„Nechtěla jsem to tam přehánět. Byli jsme sice i na pláži, kde se natáčela Pobřežní hlídka, není to ale žádný ráj na zemi, takže jsem se tam nikde nevystavovala. Spíš jsem se oblékla sportovně, a když nám vyšel čas, tak jsme si dali do těla pohybem,“ říká modelka s tím, že přítel s ní není kvůli ňadrům, ale miluje ji takovou, jaká je.

„Moc se nám tam líbilo, chceme takhle cestovat častěji. Moc si rozumíme, i ta dovolená nám prohloubila vztah, jsem ještě mnohem víc zamilovaná,“ dodala šťastná Mesarošová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám