Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věkový rozdíl téměř čtyři desetiletí dělí herce Stevena Bauera ze známého thrilleru Zjizvená tvář s Al Pacinem od jeho nové partnerky. Tou se podle US Weekly stala teprve osmnáctiletá Lyda Loudon, dcera významného amerického politika Johna Williama Loudona, která je aspirující novinářkou a zároveň uvádí pořad pro mladé v rádiu s názvem Sarcasm Overdose.

Dvojice se společně poprvé objevila na červeném koberci na premiéře komedie Kouzlo měsíčního svitu od Woodyho Allena konající se v pondělí v Hollywoodu. Navzdory útlému věku je Lyda velmi činorodá a už stačila založit i vlastní neziskovou organizaci s názvem L3 Foundation.

Naopak její sedmapadesátiletý protějšek s kubánskými předky proslul nejvíce ještě dávno před jejím narozenín, a to v roce 1983 rolí Mannyho Raye ve Zjizvené tváři. Za zmínku ale stojí jistě i snímek Traffic – nadvláda gangů či seriál Ray Donovan. Herec je třikrát rozvedený a má dvě děti. Prvního syna Alexandera počal se svou první ženou Melanií Griffith.

Reklama

Další články

Načítám