Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Všichni se těšíme na cestu za mořem a sluníčkem, občas se ale něco pokazí. Je dusno jako v sauně, místní jídlo vám neudělá dobře a radši vůbec nezmiňovat, co vám, dámy, udělá písek a vítr s pletí. Pro všechny tyto eventuality existuje řešení, které je navíc jako šité na míru jednotlivým znamením zvěrokruhu. Chcete se letos na dovolené jen bavit? Tak čtěte dále!

Vyřeší problém s pocením všech Kozorohů, Raků a Blíženců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letní zájezdy často znamenají obrovská horka někde blízko rovníku, a pokud se k tomu navíc přidá vlhko, můžete se sprchovat každých 5 minut. Při nadměrném pocení se používá voda, ve které necháte několik hodin ležet krystaly křišťálu, ale funguje i tehdy, pokud ho máte položený jen tak na stole vedle sebe. Dokáže navíc léčit problémy s trávením, které vás na prázdninách často vyřadí ze společenských radovánek. Menší křišťálovou kouli pořídíte za 415 korun.

Posílí imunitu všem Střelcům a Rybám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Během dovolených se naše tělo často dostane do prostředí, na které není zvyklé. Díky tomu vás můžou překvapit nejrůznější zdravotní potíže, které vám odpočinek zaručeně pokazí. Křemen dokáže vylepšit funkci imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Pokud si ho vezmete s sebou, bude vaše dovolená klidnější. Neuděláte ale chybu, když ho budete nosit už pár týdnů před odjezdem. Alespoň budete odjíždět plní síly a energie. Křemenový donut koupíte za 79 Kč.

Zvětší šanci počít na dovolené potomka pro Raky, Váhy a Ryby

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejsilnější vlastností jadeitu je podpora plodnosti. Ne nadarmo se spousta lidí narodila 9 měsíců po dovolené svých rodičů. Máte totiž božský klid, spoustu času na druhého a cítíte se báječně. Kámen navíc dokáže z těla odstranit jedovaté látky a taky pomáhá hojit rány, takže by letos neměl chybět ve vašem zavazadle. Slušivý náhrdelník z jadeitu můžete právě teď koupit za akčních 700 Kč.

Ochrání pleť Býkům, Rakům, Lvům, Rybám, Vodnářům a Váhám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Citrín je kamenem slunce, který působí blahodárně na pleť, která dostává od sluníčka, větru a písku pořádně zabrat. Když k tomu navíc přidáte karneol, jehož největší předností je, že umí regulovat činnost ledvin, které jsou u moře díky pocení a pití velkého množství tekutin nadměrně zatěžované, dostanete ideální šperk pro ženy, se kterým navíc udělají parádu, protože vypadá opravdu báječně. Tento náramek koupíte jen za 149 Kč.

Talisman na cesty pro všechna znamení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Goniatit není kamenem v pravém slova smyslu - jedná se totiž o zkamenělou schránku živočicha, který žil před 400 miliony lety. Pokud ho postavíte na poličku, určitě přitáhne pozornost všech vašich hostů, protože něco takového zcela jistě neviděli. Díky velikosti se hodí jako ideální talisman, který můžete někomu darovat, aby na vás myslel a vrátil se vám v pořádku z cest. Když přežil 400 milionů let, není důvod, aby se nevrátil z jedné dovolené. Koupíte ho za 129 korun.

Další články

Načítám