Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narodila se v kanadském Montrealu a v dětství si přála stát se vojačkou. Dnes je Belle French šestadvacet a živí se úplně jinak. Vojáky obšťastňuje maximálně na stránkách pánských časopisů či v lechtivých videích. 173 centimetrů vysoká blondýna s velikostí podprsenky 34G byla navíc vyhlášena nejžhavější holkou internetu, což musela se svými sexy kámoškami pořádně oslavit.

A jelikož se jednalo o holky z branže, v podniku Vivid Cabaret New York Girls rozhodně nebyla nuda. Krásky v negližé se nakrucovaly jedna před druhou, a když nastoupil na scénu fotograf, děly se teprve věci.

Bella se k natáčení erotiky dostala prý kvůli finanční tísni. Jako absolventka módního designu si otevřela obchod, který však zanedlouho zaplavila povodeň. Jelikož neměla žádnou pojistku, půjčila si od známých spoustu peněz a neměla na splácení. To ale jen do doby, než začala natáčet erotiku přes webovou kameru.

Její nejlepší sexuální zkušeností byl prý první orgasmus v jejím životě: „Bylo mi patnáct a nevěděla jsem, co se to se mnou děje, ale ten pocit byl úžasný. Od té chvíle jsem to chtěla každý den,“ říká.

Reklama

Další články

Načítám