Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jen pouhé tři dny zbývají do konce jedinečné slevové akce, během které si můžete v e-shopu MT-nábytek.cz vybírat z tisíců kusů kvalitního nábytku a bytových doplňků zlevněných až o 44 %. Jako malou ukázku vám představujeme TOP 5 nejžádanějších favoritů naší nabídky. Nábytek dovezeme vlastní dopravou, vyneseme i smontujeme. Nepromarněte šanci, jak si během pár dní přijít na pěkné peníze navíc!

Věřte, nebo ne, ale tuhle parádní ložnici pořídíte za méně než 10 000!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mimořádnou nabídkou je sestava elegantního ložnicového nábytku Veria ria. Jejím pořízením získáte kompletní vybavení v čele s bytelným dvojlůžkem o velikosti 180 x 200 cm. Prvotřídní lamino (LTD), z něhož jsou díly vyrobené, vyniká tvarovou a barevnou stálostí bez nutnosti složité údržby. Stačí jen utírat prach. Prostorná šatní skříň se zrcadlem na dveřích poskytuje spolu s komodou dost prostoru na uložení oděvů a prádla, noční stolky vás zase potěší svou praktičností. Za tuhle cenu jasná volba.

Schováte do ní, co chcete, ozdobí vaši domácnost a ještě ušetříte místo i peníze

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jen samé výhody vám přináší moderní šatní skříň Saskie vybavená praktickými posuvnými dveřmi. Důmyslně uspořádané vnitřní úložné prostory v 11 velkých policích doplněných tyčí na ramínka. Velké zrcadlo na čelní straně pro pohodlnou úpravu zevnějšku. Kvalitní lamino s plastovými hranami, vynikající dlouholetou životností při zachování tvaru a barvy. Výběr ze tří přírodních dekorů povrchu s různým odstínem. Vynikající cena. Podtrženo a sečteno, skříň o rozměrech 255 x 215 x 66 cm nemá konkurenci.

Moderní tvary pro moderní lidi! Buďte "in" díky atraktivní obývací stěně za báječnou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte zruinovat rodinnou kasu, když si chcete dopřát trošku luxusu. Přesvědčí vás o tom designová obývací stěna Jessie 3, která má vše, co od vybavení obýváku očekáváte. Do skříněk uložíte důležité dokumenty, poličky zaplníte knihami a suvenýry z cest, na podstavec ladně umístíte širokoúhlou obrazovku a ještě vám zbude dost místa na všechnu ostatní elektroniku. Nezbytnou třešničkou na dortu je podsvětlení vitrín LED diodami, které dodají pokoji kouzlo a navíc šetří vaše oči při sledování TV.

Pohodlí, pohodlí a ještě jednou pohodlí. Kde? V náruči sedacího vaku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak potěšit jedním nákupem za výborné peníze celou rodinu? Máme pro vás tip. Pořiďte si sedací vak Inigo o velikosti XXL a uděláte radost všem! Pytel o objemu 390 litrů, dodávaný i s taburetem, tvoří obal z přítulné a pevné ekokůže, vyplněný tisíci tvrzenými polystyrenovými kuličkami. Ty mají tu schopnost, že se dokáží dokonale přizpůsobit tvaru těla, a poskytnou tak každému dostatek komfortu. Vybírat navíc můžete z pestré palety barev, tak jenom pozor na jedno: nikomu se z vaku nebude chtít vstát!

A nakonec dárek pro vás: k manželské posteli polštáře a přikrývky zdarma!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, čtete dobře. Při nákupu čalouněného dvojlůžka Lineta vám jako poděkování dáme 2 polštáře a deky z dutého vlákna úplně zadarmo. Povedené letiště můžete mít ve dvou velikostech ložné plochy (160 nebo 180 x 200 cm) a v mnoha barvách a vzorech čalounění. Oba lamelové rošty je možné nezávisle na sobě nastavit do 5 různých poloh, což zaručuje dostatek pohodlí při spánku, čtení i sledování TV. Bytelná konstrukce s dostatečnou nosností v sobě navíc ukrývá praktický úložný prostor. Není lepší volby!

Další články

Načítám