Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svým 170 tisícům fanoušků na sociální síti poslala nestárnoucí herečka Charisma Carpenter k příležitosti vlastních narozenin malý dárek... Černobílý snímek, na kterém na sobě nemá zhola nic, nazvala provokativně ‚narozeninový obleček‘.

Kráska s příznačným jménem, která se kdysi živila jako servírka, čtyřiačtyřicítku oslavila ve středu. Proslula převážně rolí ‚nafrněné‘ studentky Cordelie Chase v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Její přednosti si však mohli užívat i příznivci dalších seriálů jako Veronica Mars či Čarodějky nebo v trhácích se Silvesterem Stallonem a spoustou dalších akčních veteránů Expendables: Postradatelní.

Svou hereckou kariéru však odstartovala tato maminka dvanáctiletého syna v roce 1994 epizodní rolí v Pobřežní hlídce a krátce nato ji obsadil Aaron Spelling do soap opery s jepičím životem Malibu Shores. Přesně před deseti lety se pak svlékla i pro Playboy.

Reklama

Další články

Načítám