Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok se s rokem sešel a Petr Janda s manželkou Alicí opět uspořádali dnes už legendární zahradní párty ve svém domě na venkově. Posledních pět let je večírek tematizovaný, dress code hosty nabádal k nošení šál, bláznivých klobouků a jeden rok museli přijít návštěvníci kompletně v bílém. Letos byly povinné kníry, a to nejen u mužů, ale i u žen.

Tento nápad zcela nadchnul Jiřinu Bohdalovou (92). Herečka sice dorazila bez povinné ozdoby obličeje, ale v průběhu párty se nechala „zkrášlit“ nalepovacími vousy.

Bylo vidět, že ve společnosti svých přátel, kde se objevovali pochopitelně všichni členové Olympiku, známý chirurg Pafko, zpěvák Dan Hůlka, kardiolog Jan Pirk, právník Tomáš Sokol a moderátoři Jan Rosák a Karel Šíp, se cítí Bohdalová opravdu velmi dobře.

Herečka se snažila sblížit s dcerou Petra Jandy Anežkou (5), která je její kmotřenkou, a když začala hrát kapela Olympik, řádila jako černá ruka.

Reklama

Další články

Načítám