Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pod tíhou stresu z rozpadu manželství se Gábina Partyšová (45) upnula na pohyb. Sportem si prý moderátorka čistí hlavu: „Běhám proto, abych přežila v šoubyznysu,“ říká Partyšová.

Pro Gábinu se stal dril v posilovně, cvičení jógy a pravidelný běh drogou, bez které nevydrží ani den. „Po ročním intenzivním makání si nedovedu představit, že bych nic nedělala,“ říká Gábina a dále uvádí: „Když jsem byla nastydlá a nemohla dva dny cvičit, tak jsem byla nervózní, protože tělo pohyb chtělo.“

Moderátorka je sice ve své životní formě, díky cvičení se jí ale ztratila prsa. Na rozdíl od svých kolegyň z branže se však Gábina zatím neuchýlila k řešení plastickou operací.

„Nedělá mi moc dobře myšlenka, že by do mě narvali silikony. Slyšela jsem ale o technologii vyplnění prsou vlastním tukem,“ s humorem vyjádřila Gábina svůj plán.

Kde ale brát tuk, když ho sama nemá? „Nedávno jsem si u vína stěžovala Jiřímu Menzelovi, který mi říkal, že by mi případně poskytl svůj tuk. Že bych nosila Menzelova prsa. To je výzva,“ smála se Gábina Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám