Hlavní obsah
Článek

Bývalá přítelkyně Zdeňka Macury (49) Vlaďka Šuleková se rozčílila kvůli tomu, že se o ní šíří, že jí ochránce žen dal kopačky. „Není to pravda, udělala jsem to já. Půl roku po mně chtěl, abychom si udělali miminko,“ tvrdí nyní. Že ji Josef Rychtář (65) nyní označuje za svou současnou přítelkyni, naproti tomu nijak nerozporovala.

Už to vidíme jako v reálu: v Líbeznicích, městečku nedaleko Prahy, si před domem Zdeňka Macury na pískovišti z palet a pilin hrají malí vousatí mužíčkové s lokničkami na hlavě a každého prťavého souseda, který nějakou holčičku praští kyblíčkem na bábovičky, přetáhnou dospěláckou lopatou…

Takhle to mohlo vypadat, kdyby Šuleková Macurovi vyhověla. „Několikrát jsem od něj chtěla odejít, ale vždy mě přemluvil. A kdyby mě chtěl opustit on, asi by po mně nechtěl miminko,“ tvrdí Vlaďka.

Super.cz však ví z bezpečných zdrojů, že Macura krátce před rozchodem skutečně řešil se svými blízkými, jak se ženy, která mu údajně až příliš zasahovala do soukromí, elegantně zbavit. Jak to tedy bylo ve skutečnosti, zůstává záhadou, líbeznický samaritán se totiž ke své bývalce ani k rozchodu s ní nechce vyjadřovat.

A jak vůbec bývalá modelka vysvětluje svůj nečekaný příklon k sokovi Macury Josefu Rychtářovi, kterému po kopačkách (ať už z jakékoli strany) volala, aby ji spasil a odvezl do Plzně? „Co jsem měla dělat? Nikoho v Praze neznám a slyšela jsem o něm, že se dokáže o lidi postarat,“ vysvětluje. Asi tenkrát zapomněla na to, jak proti němu brojila a jak dehonestujícími slovy ji častoval…

Reklama

Další články

Načítám