Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) si prý tři měsíce po smrti Ivety Bartošové (†48) našel přítelkyni! A není to nikdo jiný než bývalá modelka a hlavně odkopnutá milenka majitele paletové chaloupky Zdeňka Macury (49) Vlaďka Šuleková. Alespoň to vyplývá z dopisu, který Rychtář napsal fanatikovi Martinovi. Ten už před časem až úchylně obtěžoval Ivetu Bartošovou. Když umřela, našel si novou oběť.

„Vlaďku to začalo obtěžovat, psal jí spoustu oplzlostí, tak mu napsal, že teď už nepatří Macurovi, ale že je to jeho přítelkyně, aby jí dal pokoj,“ uvedl náš zdroj s tím, že to má být snad jen vztah naoko.

„Snažím se jí nějak pomoci. Jeho útoky jsou opravdu nechutné,“ sdělil nám k tomu Josef Rychtář. „Některé jeho zprávy nahánějí strach,“ uvedla zase žena, která si nejdříve od Rychtáře vyslechla, že je prostitutka, útočila na něj, teď jsou z nich ale kamarádi. Snad proto, aby se Macurovi pomstili.

A co podivný milenec ženě psal? Jsou to stovky zpráv od zjevně osamělého muže toužícího po lásce, který to patrně v hlavně nebude mít úplně v pořádku. Píše v nich často o lásce, o erotických hrátkách s Vlaďkou nebo se negativně vyjadřuje o Macurovi. Tomu a Rychtářovi navíc muž často vyhrožuje dost nechutným způsobem na sociální síti. A snad všichni zainteresovaní to hodlají rázně řešit i přes policii.

Reklama

Další články

Načítám