Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) ukázal svoji nejmladší fanynku. A také předvedl, jak vřelý vztah k dětem má. Marian oslavil letos 41. narozeniny, a na děti už tak má nejvyšší čas. A jeho partnerka, dcera producenta Františka Janečka (79) Alice, by se potomkovi také nebránila.

"Já sám jsem ještě dítě, tak co by Alice dělala s dalším?" směje se Marian. Nakonec ale připustil, že by se miminku nebránil. "Neteř jsem přebaloval rok, tak myslím, že praxi mám slušnou," prozrazuje Vojtko, který svůj kladný vztah k dětem předvedl na narozeninách dýdžeje Uwy, kam vyrazil se svým kamarádem, skladatelem a zpěvákem Zdeňkem Hrubým, se kterým spolupracují na Marianově nové desce.

"A taky jsem pozval svoji nejmladší fanynku. Tu si vychovám a pak si ji vezmu," dodal se smíchem zpěvák, který horké letní dny tráví u bazénu svého domu v Uhříněvsi nebo na zkouškách Fantoma opery v Goja Music Hall. Dovolenou u moře stihli s přítelkyní Alicí v květnu, o prázdninách na ni nezbyde čas.

"Denně zkoušíme Fantoma opery, a když nejsem na zkouškách, učím se roli klidně i v bazénu," dodal Vojtko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám