Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrická modelka Candice Swanepoel (35) se před dvěma měsíci dočkala lichotivého ocenění. Čtenáři pánského magazínu Maxim ji zvolili nejžhavější ženou roku. Ti, kdo by snad pochybovali o správnosti jejich rozhodnutí, by měli vidět modelčinu novou kampaň na léto 2015 pro brazilskou značku Forum.

Pětadvacetiletá kráska od Victoria's Secret, která bývá i mezi desítkou nejlépe placených modelek světa, se při focení nezdráhala namočit a výsledný efekt za přispění nějakých těch grafických vychytávek nemá chybu.

Swanepoel dostali svými hlasy čtenáři Maximu na samý vrchol žebříčku mezi stovkou těch nejatraktivnějších modelek, hereček a zpěvaček z celého světa. Po loňském triumfu Miley Cyrus tak opět zabodovala kráska, jejíž hrudník není bez ‚podpůrných‘ prostředků v podprsenkách nijak oslňující. Přesto obě dokázaly uspět v časopise, kde se to obdařenými dámami jen hemží!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám