Hlavní obsah
Článek

První červencový den oslaví americká herečka, modelka a sexsymbol devadesátých let Pamela Anderson (56) své 44. narozeniny. Aby všem předvedla, že má stále co ukázat, nafotila před pár dny sexy snímky pro americkou značku spodního prádla Bonita De Mas Lingerie. A v luxusním prádélku vypadá i ve svých letech jako bohyně!

Únorová Playmate z roku 1990 tak dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa. Přestože je o pět let starší než její kolegyně Nicole Eggert ze seriálu Pobřežní hlídka, kde se Pam proslavila především rolí vnadné záchranářky C. J. Parker, její tělo je na rozdíl od Nicole stejné jako před dvaceti lety.

Anderson, jež má kanadské i americké občanství, na sebe upozornila především svým bujným a silikonem vylepšeným poprsím. A také bouřlivými vztahy s drsnými rockery Tommym Lee a Kid Rockem.

I přes svou slávu v devadesátých letech se Pamela objevila úplně nahá na obálce časopisu až v květnu 2004. Nikoho zřejmě nepřekvapí, že oním časopisem byl Playboy. Poté se v Evině rouše ukázala ještě v magazínech Stuff a GQ. Již předtím však nafotila řadu odvážných fotografií a natočila se u striptýzu.

Anderson je známá aktivistka bojující za práva zvířat. Je přísnou vegetariánkou a podporuje například organizaci PETA. Odsuzuje vybílení tuleňů, testy na zvířatech a nošení kožešin.

Reklama

Další články

Načítám