Hlavní obsah
Článek

Dvacet let bývalé šampiónce ve vodním lyžování Monice Marešové (49) trvalo, než se ke sportu, v němž dřív hrála první housle, dokázala vrátit. Dvojnásobná mamina si vyrazila zalyžovat na Hracholuskou přehradu, a i když nejdříve na lyžích vypadala legračně a jako začátečnice, dostala příslib, že bude moci závodit za veterány.

Monika dorazila na přehradu v krásných plavkách a hlavně s oběma syny, které má s Leošem Marešem. „Trénuje mě mistr Evropy a vicemistr světa ve skoku na vodních lyžích Dan Rešl. Vedle něj jsem si připadala, jako bych na lyžích stála poprvé. Ale vezme si mě prý do parády a příští sezónu pojedu český mistrák v kategorii Veteráni,“ směje se Marešová, která jako veteránka ale zatím vážně nevypadá.

Monika dělala tento sport na vrcholové úrovni od devíti let. „Skončila jsem někdy ve svých sedmnácti, jezdila jsem hodně mistrovských soutěží. Loni jsem se zkusila po letech zase projet v Turecku, ale nebylo to ono. Ale teď jsem si to užila a do konce léta budu poctivě trénovat,“ směje se sympatická Marešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám