Hlavní obsah
Článek

Natřikrát zlomený kotník, utržené vazy, embolie a nakonec výron. Takovýchto zdravotních peripetií se dočkal Michal David (63). Hitmaker si zažil své a podle všeho pocítí ještě hodně bolesti, přesto se aktivně účastní výuky mladých talentů na soustředění projektu La Sophia.

„Rozhýbává se to pomalu. Sice už chodím, ale pořád mě to ještě bolí. Do měsíce bych měl být ale v pohodě," prozradil nám v našem rozhovoru. Přestože Michala Davida noha stále bolí, tak má od lékařů naordinovaný pohyb. „Přes bolest musím kotník protahovat, musím hodně chodit, dělat různé bolestivé cviky, natahovat úpony a svaly," říká hudebník, který rehabilituje nejraději v bazénu s ploutvemi na nohou.

Podle původního plánu si měl Michal David nechat odstranit šrouby fixující rozdrcené kosti už v tomto období, ale zákrok se musel odložit. „Dohodli jsme se, že by mi to mohlo v letních horkých dnech hnisat. Počkáme do zimy a podle toho, jak se bude noha tvářit, tak se rozhodneme," říká.

Ptali jsme se Michala, jestli mu deset měsíců trápení změnilo nějak pohled na život? „Je pravda, že mě to v některých věcech hodně zpomalilo, ale na druhou stranu to beru jako výzvu a musím jít dál a žít život nonstop," zakončil náš rozhovor s úsměvem zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám