Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Potomek frontmana legendární kapely Rolling Stones nejspíš nebude mít o nápadnice nouzi stejně jako jeho slavný tatínek Mick Jagger (80). Už teď je zřejmé, že roste do podoby slavného rockera.

Jagger si letos prožil těžkou osobní tragédii, když za podivných okolností přišel o svou partnerku. Návrhářka L´Wren Scott byla nalezena oběšená na klice a zpěvákovi se zhroutil celý svět. Naštěstí má kolem sebe sedm dětí nejrůznějšího věku, které mu porodily jeho čtyři osudové ženy.

Na premiéře filmu Get on Up, který vypráví o hudebníku Jamesi Brownovi, se Mick Jagger objevil se svým nejmladším synem Lucasem, který letos oslavil 15. narozeniny. Ten podobu se svým tatínkem nezapře, a dokonce se mu přibližuje i stejně neposedným účesem, s nímž Mick Jagger bodoval už v 60. letech. Lucase však do kina nepřivedl otec, ale jeho matka Luciana Gimenez.

Nejstarším potomkem Micka Jaggera je dcera Karis (43), již má s Marshou Hunt. Bianca Jagger mu porodila dceru Jade (42). Čtyři děti si rocker pořídil s Jerry Hall, která je matkou Elizabeth (30), Jamese (28), Georgie (22) a Gabriela (16).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám