Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) se s největší pravděpodobností dopustil zastrašování své bývalé manželky Dariny Nové (66), když jí před jejím pondělním klíčovým svědectvím u soudu, který řeší její zmlácení vdovcem, chladnokrevně poslal ke zhlédnutí film Smrt jí sluší. Darinu to vystrašilo a i soudkyně, jak se zdálo, nechápala drzost obžalovaného. Internet už ale v reakci na to zaplavily hity z domnělé Rychtářovy filmotéky. Jaké snímky má prý nejradši? Pěsti ve tmě nebo Na kolejích číhá vrah!

Odpůrci Rychtáře tak jasně dávají najevo, že jeho obhajobě, že by exmanželku neztloukl a Ivetu Bartošovou pod kola vlaku nedohnal, vůbec nevěří. A přidávají další filmy, třeba z vězeňského prostředí: Cela, Zelená míle (když už prý žádá onen trest smrti) nebo Motýlek.

Sám Rychtář na vznesené obvinění ze strany bývalé ženy reagoval jen dalšími sprostými esemeskami. „Ty jsi opravdu kráva vymaštěná, ten film jsem ti půjčil, protože je hezkej, vůbec nic jsem tím nesledoval. Jsi prolhaná jako vždy, jdi do Bohnic… Ty se ty svině prolhaná bojíš vzít i telefon. Ten film dej do kuchyně, krávo vymaštěná,“ napsal jí. Asi mu připadá běžné posílat takové filmové tituly svědkům těsně před konáním soudů. A film už také bohužel neuvidí, byl totiž zařazen do soudního spisu jako důkaz…

Reklama

Další články

Načítám