Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Celebrity jako například Jennifer Lopez a Cameron Diaz musí svoji postavu udržovat neustále, aby vypadaly před kamerami dokonale. Ale jak to dělají? Mají několik ověřených tipů, jedním z nich je zelená káva. Tato neuvěřitelná ingredience je v Hollywoodu proslulá. Pomocí Green Coffee se hvězdám daří vypadat pořád tak skvěle. Green Coffee navíc pomáhá ke zdravější a krásnější pleti, proto je tolik oblíbený.

Chutným nápojem ke skvělé postavě! Jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí čokolády a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí udělat pro sebe tak málo a budete se cítit skvěle.

Resveratrol proti stárnutí a rakovině pomůže to nejlepší z vína

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V přírodě se nachází ve slupkách vinné révy, která se proti škůdcům brání tak, že zpomalí stárnutí buněk a dozrát může ve chvíli, kdy se jich zbaví. Právě tato jedinečná vlastnost je využívána v medicíně, protože ovlivňuje činnost genů, majících za následek stárnutí, a také je to silný antioxidant, který snižuje riziko onemocnění srdce. Podle nejnovějších výzkumů také oslabuje rakovinové buňky a hodí se jako podpora s bojem proti této nemoci. Tento elixír dlouhověkosti koupíte za 369 Kč.

Pleťová maska z 24karátového zlata, která vám vyhladí vrásky jako královně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kolagenová pleťová maska, která výjimečným způsobem spojuje sílu kyseliny hyaluronové, přírodního kolagenu a pravého 24karátového zlata. Právě zlato bylo i tajemstvím krásy egyptské královny Kleopatry, protože jeho nanočástice aktivují buněčnou činnost. Kromě toho působí i na lymfatický systém a tím přispívá k detoxikaci pleti. Tuto masku koupíte v akci za pouhých 46 Kč!

Konopné mazání uleví vašim svalům a kloubům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každý kdo se snaží zhubnout, také sportuje. Teď v létě máme spoustu příležitostí, ale pokud sportujeme, můžeme svaly přetáhnout a trpí také naše klouby. Proto vám nabízíme hřejivé konopné mazání, které uleví vašim svalům i kloubům. Tento přípravek nezpůsobuje žádné zčervenání pokožky a lze ho lehce vmasírovat. Zregenerujte své tělo pomocí konopného mazání a věnujte se sportu opět naplno. Nyní nabízíme za akční cenu 185 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti.

Další články

Načítám