Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V době, kdy se Pavlína Pořízková (49) dokázala prosadit v zahraničí, vládl v Československu tuhý komunistický režim. Slavná modelka se však po emigraci do Švédska dostala až na vrchol světového modelingu.

Od časů, kdy se Pavlína Pořízková objevila na titulce magazínu Sports Illustrated, uběhlo už neuvěřitelných 30 let. Na těle modelky českého původu se toho ale příliš nezměnilo. Ve 49 letech se jí pochopitelně nevyhnuly vrásky, ale sexy křivky by jí mohla závidět leckterá modelka, která v době, kdy Pavlína slavila první úspěchy, nebyla ještě ani na světě.

Módní veteránka se na dovolené v Řecku předvedla v azurově modrých bikinách, které toho příliš nezakrývaly. Pavlína si však odvážné plavky může dovolit i s padesátkou na krku, což si nejvíce užívá její manžel Ric Ocasek, s nímž má syny Jonathana (21) a Olivera (16).

Pořízková kariéru modelky odstartovala v 15 letech v Paříži. Na počátku 80. let se přestěhovala do USA, kde se propracovala mezi elitu, a po revoluci tak otevřela dveře do světa dalším českým kráskám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám