Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se loni konala svatba teprve osmiletého Saneliho Masileli z Jihoafrické republiky s jednašedesátiletou Helen Shabangu, vyvolalo to rozruch všude po světě. Nenašlo se moc příznivců jejich svazku, ale manželé dokázali, že nebyl pouhou atrakcí a zvláštním omámením smyslů. Dvojice se totiž před pár dny po roce znovu vzala, čímž stvrdila svazek a učinila jej ‚oficiálním‘.

Loni se obřad konal v jihoafrické provincii Mpumalanga v domě nevěsty, která již byla vdanou paní. Rodinu chlapce mnozí kritizovali, ale manželé i jejich nejbližší vše ustáli a nenechali se zastrašit.

„Nemám s tím problém, jelikož vím, že si to předci přáli a jak by je to udělalo šťastné,“ uvedla ženichova matka Patience Masilela (47).

Zatímco nevěsta k obřadu sdělila, že se jedná převážně o rituál, její o 53 let mladší manžel bral celou věc velmi vážně a sdělil, že si matku pěti dětí vzal proto, že ji miluje. Přesto připouští, že má v plánu vzít si ženu ve svém věku, až bude starší.

Reklama

Další články

Načítám