Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda s vévodkyní z Cambridge William (41) a Kate (42) si našli čas ve svém nabitém programu a v pondělí navštívili jeden ze zápasů nejprestižnějšího tenisového turnaje světa Wimbledon. Podpořit přišli svého krajana Andyho Murrayho, proti němuž nastoupil Francouz Richard Gasquet. A než výjimečná návštěva v podobě královské dvojice stačila dosednout na svá místa v královské lóži, doprovodil je hlasitý aplaus celého publika. Druhý obrovský potlesk si pak vysloužil vítězný Murray, který se probojoval do čtvrtfinále.

Vždy krásně upravená Kate, která se stává módní ikonou stejně jako její tragicky zesnulá tchyně princezna Diana, opět nezklamala. Pro tentokrát zvolila o něco sportovnější šaty, než na které jsme u ní v poslední době byli zvyklí. Bílé šaty nad kolena s volánky a na široká ramínka od návrhářky Alice Temperley působily svěžím letním dojmem. To William byl opět za naprostého elegána s tmavě modrým oblekem, světle modrou košilí a červenou kravatou.

Již v minulosti bylo zřejmé, že vévodkyně z Cambridge je velkou tenisovou fanynkou. Na Wimbledonu se objevila v minulých letech několikrát. Nedávno byl dokonce ve Wimbledonském muzeu s jejím souhlasem vystaven dopis, který v roce 2008 vlastnoručně napsala pořadateli turnaje. Drobné faux pas bylo, že Kate v něm nasekala dvě pravopisné chyby, o čemž Super.cz informoval před pár dny.

Reklama

Další články

Načítám