Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože od jejího zvolení Miss České republiky uběhlo už jedenáct let, tak je o Kateřinu Průšovou (40) stále zájem jako o modelku, i když, jak sama říká, stále častěji se objevuje na druhé straně a funguje v produkční rovině.

Zrovna před pár dny kráska nafotila kampaň kožešinových kabátů návrháře Luďka Slanaře. Zajímavé bylo, že se fotilo ve staré továrně Tesla Pardubice, která se bude bourat. Méně příjemné už bylo, že se fotilo ve třicetistupňových vedrech, a tak se modelka pořádně zapotila.

„Plavky bych asi fotila radši, ale dalo se to zvládnout. Každý den sportuji venku bez ohledu na počasí a na vedra jsem zvyklá. Spíš mi bylo líto celého týmu," říká Průšová a jedním dechem dodává: „Byl dobrý catering, spousta vody, ledu a naštěstí nechyběl větrák.“

Průšová se nenudí. Právě dokončila projekt s názvem Zdravý životní styl, který obnášel sérii interaktivních přednášek na základních školách na téma anorexie, bulimie, zdravá strava, tetování, piercing, prostě všechno, co se dotýká mladých lidí a může je případně ohrožovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám