Hlavní obsah
Článek

V době, kdy většina rodičů vypouští své ratolesti do světa, Michala Davida (63) chytají opět rodičovské pudy. Není to ale ten častý případ, že by snad muž po padesátce chytl druhou mízu a toužil založit rodinu s o polovinu mladší partnerkou.

Ve skutečnosti se zpěvák stará o syna dcery Klárky, která studuje v New Yorku. „Jsem rozmazlující děda i vychovávající skoro taťka, dejme tomu," mluví s nadšením o svém čtyřletém vnukovi Sebastiánovi Michal David.

Někdy je možná těžké tyto dvě role vybalancovat. „Jinak se člověk chová k dítěti jako rodič a jinak jako děda. Já se k němu chovám jako děda. Vidím, že kluk je nadaný, ať už je to sport nebo muzika. Budu se ho k tomu snažit vést, aby měl život hezkej a mohl se ukázat v různých směrech," prozradil nám Michal David na soustředění La Sophia, kde Michal David s dalšími osobnostmi podporoval nadané děti z dětských domovů a sociálně znevýhodněných rodin.

Michalova dcera Klára žije za velkou louží již řadu let, ale vrací se do Čech minimálně jednou za čtvrt roku. S rozvojem moderních komunikačních technologií je se synem ve velmi úzkém kontaktu. „Viděj se stále, Skype je úžasnej. Séba má úžasný rodinný zázemí a necítí rodičovský újmy. Myslím, že se s náma má docela dobře.

Reklama

Další články

Načítám