Hlavní obsah
Článek

To tu ještě nebylo. Nejznámější český dýdžej Uwa pojal oslavu svých narozenin ve velkém stylu. Předepsal námořnický dress code a sám se rozhodl jít příkladem. Takový outfit byste ale nečekali. Uwa si kromě bílých šortek, dýmky, námořnické čepice a trička oblékl také dámské nadkolenky.

"Jako námořník jsem už fotil pro jeden kalendář a už tenkrát mi to hodně slušelo, tak jsem se rozhodl to zopakovat. Na oslavě narozenin je důležité hlavně dobře vypadat," směje se Uwa. "Outfit jsem sehnal v jednom obchodě v centru Prahy," dodal Uwa, kterého k narozeninám nejvíce potěšil dárek od jeho partnerky Moniky Marešové. "Dostal jsem dovolenou a vzhledem k tomu, že Monika je pojišťovací agentka, asi budu i dobře pojištěn," dodal se smíchem Uwa.

Námořnický outfit splnila jen hrstka celebrit. V modré přišli Vlaďka Erbová s Tomášem Řepkou, Marian Vojtko si nasadil námořnickou čepici, přítelkyně Sámera Issy Hana Pekhartová si namalovala pusu modrou rtěnkou a nalepila modré řasy, skladatel a zpěvák Zdeněk Hrubý dorazil alespoň v modrém tričku. Ostatní hvězdy přišly v běžném outfitu.

Reklama

Další články

Načítám