Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohlo by se zdát, že život Yvetty Blanarovičové (60) je jedna velká dovolená. Vždyť na konci zimy odjela na týden na Miami a pobyt si zde protáhla na dva měsíce. Není to ale tak úplně pravda.

Zpěvačka a herečka tyto dny tráví se svými svěřenci z nadace La Sophia na soustředění ve sportovním centru v Benešově. Dětem se věnuje několik dní v kuse prakticky čtyřiadvacet hodin denně. S dětmi ona, ale třeba také Michal David, Tomáš Ujfaluši nebo Stanislav Vlček tvrdě dřou.

My jsme byli svědky toho, že na soustředění vládne ale i zábava. Hned poté, co děti předvedly, co umí v hudebním studiu nebo na fotbalovém hřišti, tak zakladatelku nadace La Sophia hodily do bazénu. Tentokrát se jednalo o nedobrovolné koupání, o své vlastní vůli vyrazí Yvetta za vodními radovánkami ale jistě ještě do konce prázdnin. Zpěvačka vyjede k moři do Bulharska nebo do Chorvatska. „Moc bych si přála vyrazit k moři s maminkou, protože by si to moc zasloužila. Ona byla tři čtvrtě roku v Praze. V době, kdy jsem zkoušela muzikál Mata Hari, byla mou velkou oporou," prozradila své plány Yvetta Blanarovičová.

Reklama

Další články

Načítám