Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejslavnější londýnský gay klub s příznačným názvem G-A-Y si získává světovou prestiž a nejspíš má dobře našlápnuto k tomu, aby se stal nejproslulejším podnikem svého zaměření na světě. Mohou za to především jeho sobotní večery, které už tradičně patří některé z hudebních hvězd první kategorie. Naposledy to v přeplněném kotli vřelo díky Nicole Scherzinger (45), která si jako správná profi tanečnice pro fanoušky připravila pořádné překvápko.

Ačkoli publikum bylo plné těch, pro které nepředstavuje symbol sexuální touhy, dostala Nicole všechny přítomné svým vystoupením pořádně do varu. Její kreace ‚twerk‘ byly možná ještě odvážnější než od Miley Cyrus. Právě ta tento styl tance zviditelnila, ale nevrhla na něj to nejlepší světlo. V jejím podání měl příliš sexuální nádech. U živelné Havajanky Nicole, která své pohybové umění už několikrát zúročila i v tanečních show, tomu tentokrát nebylo jinak. Je jasné, že Lewis Hamilton se s ní doma nenudí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám