Hlavní obsah
Článek

Magazín Attitude sestavil žebříček stovky nejhezčích mužů světa. A protože je to časopis určený především sexuálním menšinám, zvítězil krásný a mladý gay – olympijský plavec Tom Daley. Dvacetiletý sportovec se loni přiznal k tomu, že miluje muže, a to konkrétně hollywoodského scenáristu Dustina Lance Blacka.

V žebříčku nejsou jen homosexuální muži, na druhém místě skončil vítěz britské verze soutěže X Faktor Shayne Ward a na třetím hollywoodský herec Zac Efron, čtvrtá pozice patří Davidu Beckhamovi a pátá britské hvězdě reality show Danu Osbornovi.

„Pro Toma Daleyho to byl veliký rok. Když loni na podzim natočil velmi emotivní a osobní video, v němž odhalil svůj vztah s Dustinem Lancem Blackem, nezměnil jen svůj vlastní život, ale pomohl změnit život bezpočtu jiných mladých homosexuálních lidí, kteří touží po vzorech ze světa filmu, televize a sportu,“ míní šéfredaktor magazínu Attitude Andrew Fraser, jenž žebříček slavnostně vyhlásil na večírku v Londýně.

Daley pak tomuto časopisu přiznal, že jakmile skončí s vrcholovým sportem, vrhne se na kariéru televizního moderátora.

„Rodina pro mě je a vždy byla nesmírně důležitá, takže ano, ve správný čas bych moc rád vstoupil do manželství a měl děti,“ uvedl také plavec.

Reklama

Další články

Načítám