Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny ohlásili rozchod, nyní se k sobě zase tisknou. Sporťák z Novy Martin Pouva se objevil ve společnosti s expřítelkyní Petrou Friedlovou. S dlouholetou přítelkyní se rozešli prý kvůli Pouvově velké žárlivosti. Takhle rozchod vysvětlila před dvěma dny Petra.

Jak to tedy je? "Žárlil jsem já, žárlila Petra. Rozhodně to není důvod rozchodu. Petra řekla, že je kolem ní spousta chlapů, a hned z toho bylo, že jsem žárlivý. Kdo mě zná, ví, jaký jsem," řekl Super.cz Pouva na oslavě narozenin DJ Uwy.

O návratu zatím ale neuvažují. "Nejsme spolu, stali se z nás přátelé. To se tak někdy stane, že spolu lidi nemůžou být. Klidně s Petrou půjdeme na víno, zajdeme na kafe. Ale už jen jako přátelé," upřesnil Pouva.

Moderátor bude dál vídat i Petřina syna z předchozího vztahu. "Rozešli jsme se opravdu jako rozumní lidé. Je to nejlepší stav, který se mohl stát. Nelíbí se mi, když spolu pár po rozchodu už nikdy nemluví, nemůže se na sebe podívat. Já mám rád syna Petry, budu ho dál vídat, půjdu si s ním zahrát fotbal, na zmrzlinu. O nic nejde," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám