Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) si těsně před prázdninami otevřela kadeřnický salon, který se má ale specializovat na prodlužování vlasů. Proto jsme byli trochu v šoku, když image změnil její manžel Jakub Prachař (40). Na snímcích, které vznikly na jejich letošní třetí dovolené, má totiž úplně bílé vlasy.

Napadlo nás, zda si Agáta nezaexperimentovala a neodbarvila svému muži vlasy. Naštěstí se zatím sama do tak velkých akcí nepouští. "Jakub si musel nechat odbarvit vlasy kvůli novému filmu Vladimíra Michálka, který natáčel na začátku léta v Cannes," vysvětlovala Agáta. "Vlastně je to skoro jeho přirozená barva," smála se.

"K tomu si ovšem musel ještě nechat narůst vousy, což už taková paráda není," přiznala modelka, která se těšila, kdy Jakub vous, který je letos tak moderní mezi hipstery, shodí.

Agáta s Jakubem vyrazili na dovolenou na Sicílii, užijí si jen sami s kamarády. Má jich být osm a vše zorganizoval Libor Bouček (43). Syna Kryšpína modelce hlídá maminka Veronika Žilková (62), které zrovna vyšla pauza mezi natáčením.

Reklama

Další články

Načítám