Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdekdo by čekal, že Josef Rychtář (65) už dávno bude trčet za mřížemi kvůli všem neplechám, kterých se jako přítel a posléze i manžel Ivety Bartošové (†48) dopustil. Zatím to ale vypadá tak, že dřív než vězeňskou stravu okusí tu nemocniční!

Super.cz se spojil s kontaktem blízkému vyšetřování Rychtářových úletů v Říčanech a v Uhříněvsi. Tamní strážci zákona s vdovcem po jeho skotačení ve vlakovém kolejišti ztrácejí trpělivost. „Už několikrát nás tam na místo volali lidé a protože si nikdo nemůže být jistý, jestli ten muž není nebezpečný sám sobě, zda by dřív nebo později pod nějakou tu vlakovou soupravu neskočil, opravdu si koleduje o umístění na psychiatrii,“ dozvěděli jsme se.

Nucená hospitalizace Josefa Rychtáře by mohla mít docela zajímavý průběh. Člověk, který okolí často nechutně vyhrožuje, by si možná nejkratší možný pobyt ve svěrací kazajce prodloužil už tím, jak by se choval k personálu. Stačilo by vyhrožovat ublížením na zdraví a na polstrované samotce by si mohl poležet i několik měsíců.

Dopadne to tak nebo se ze všeho Rychtář opět vykroutí?

Reklama

Další články

Načítám