Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nezadaná, pustila k vodě internetovou hvězdičku, má tříletou dceru, silikonová ňadra a denně cvičí, aby měla ukázkový zadeček. Na České televizi moderovala Souboj hitů a Eurosong, je pravou párty girl. Víte, o kom je řeč?

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) vyrazila bez dcery Claudie na dovolenou do Řecka na ostrov Kos. Jak sama říká, vybrala si hotel, který nenabízí dětské programy, aby si mohla vyčistit hlavu a dopřávat si s kamarádkami pravou dámskou jízdu.

"Vyrazila jsem se dvěma kamarádkami, žádné večerní mejdánky ale nečekejte. Potřebovala jsem fakt vypnout. Přes den knížky a opalovačka, večer v posteli koukáme na filmy a v jedenáct večer už spíme," řekla Super.cz Kristelová.

Kateřina denně dře na svojí postavě a libuje si ve focení sexy fotek. Tentokrát ale předvedla své tělo na snímcích bez jakékoli retuše. Jak se vám její zadeček, kvůli kterému denně dělá výpady, líbí? Posuďte sami v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám