Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sesadit ji z trůnu zdá se být věc nemožná! Gisele Bündchen (43) už posedmé v řadě triumfuje na celé čáře v žebříčku nejlépe placených modelek světa. Rovněž v období červen 2013 - červen 2014 se dostala díky svým snovým výdělkům na samý vrchol a své kolegyně nechala daleko za sebou.

Podle magazínu Forbes si Brazilka za zmiňované období přišla celkem na 47 miliónů dolarů, což dělá v přepočtu 954 miliónů korun. Dvojnásobné mamince tak každým dnem z uplynulého roku přibylo na kontě 2,6 miliónu korun.

Největší částky z celkového součtu dělají její kampaně pro módní domy Balenciaga, Carolina Herrera, Emilio Pussi či Isabel Marrant, ale výraznou měrou se na finální sumě odrazila i její spolupráce s korejskou značkou spodního prádla Fidelia či s chilským obchodním domem Falabella.

Od té doby, co Forbes sleduje výdělky překrásné Brazilky, uplynulo již 14 let a Gisele si pouze za tuto dobu přišla na jmění v hodnotě téměř osmi miliard korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám