Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Čím dál větší strach o život Josefa Rychtáře (65) mají jeho věrní poskoci! Zvukař Standa a jeho tiskový mluvka Petr Veselý ve středu opět našli zhrouceného vdovce po Ivetě Bartošové (†48) na kolejích, kde zpěvačka zemřela. „Bojím se, že tu sebevraždu fakt spáchá,“ tvrdí Veselý.

Rychtář měl kvůli vniknutí do prostoru kolejiště už v úterý opletačky s policií. Ani to ho neodradilo od opakování skutku. „Nechal doma klíče, mobil, všechno. Dům zůstal otevřený a Pepa nikde. Hledali jsme ho a našli až napodruhé. Nakonec se nějak vzpamatoval a šel s námi domů. Tvrdil, že si šel prohlédnout jen místo, kam jsme původně chtěli dát kříž. Ale připadá mi, že jako by na něj Iveta sebevraždou v den jeho narozenin přenesla něco zlého. Začíná mít stejné problémy jako ona,“ tvrdí Veselý.

Podařilo se nám dovolat i poskokovi Standovi. „Tohle bych nerad komentoval,“ sdělil nám pouze. Rychtář začal mít problémy poté, co byla uveřejněna zpráva, že v den smrti Ivety poslal na koleje umřít i svou exmanželku. Přes potvrzení od svědků to důrazně popřel a syna Pepu, který informace dal k dispozici tisku, aby bránil svou matku, strašlivě urazil a pomluvil. Že by ho teď dohnalo svědomí?

Reklama

Další články

Načítám