Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Šansoniérka Renata Drössler (60) sice patří od loňského podzimu podle data ve svém občanském průkazu mezi padesátnice, při pohledu na fotky její sošné postavičky v bikinách ovšem jen stěží naleznete jedinou chybičku. Posuďte sami.

A to prý dáma, která má ve svém repertoáru řadu původních i světově proslulých šansonů, pro svou fyzičku zrovna moc nedělá. „Jím, na co mám chuť, a ani se moc nehýbu, což bych na sobě chtěla změnit a začít trochu posilovat. Trochu mi chybí vůle, a nedovedu se donutit. Zvláště teď o prázdninách, když je program volnější,“ přiznává zpěvačka.

Ta si o uplynulém víkendu vyrazila za kamarády do Olomouce, kde v tamní zoo pokřtila hned sedm mláďat a dopřála si také relaxování u bazénu na zahradě.

„O prázdninách mám v plánu ještě několik výletů po vlastech českých, ale mezi tím mám i několik recitálů. Například už v pátek jedu koncertovat do Českého Těšína, kde budu zpívat v legendární meziválečné kavárně Avion. Tam pravidelně vystupuje například Jarek Nohavica,“ dodává závěrem Renata.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám