Hlavní obsah
Článek

Mít za partnerku Daru Rolins (51), která se může pochlubit nejžhavějším tělem na česko-slovenské hudební scéně, je velkou výzvou. Rytmus se tak musí snažit, aby vedle ní vypadal reprezentativně.

Slovenský rapper proslulý svými kontroverzními texty a upřímností, která mnohé šokuje, po seznámení s Darou Rolins přejal i její životní styl, což se příznivě projevilo na jeho postavě. Známý pár tak svůj vztah mimo ložnici prožívá i v posilovně, kde oba formují své postavy.

Rytmus se na sociální síti pravidelně chlubí svými obnaženými snímky, jimiž dokazuje výsledky tvrdé dřiny. „Snažím se o to, aby se ta proměna z tlustého a škaredého Paťa stala přirozenou součástí mého života,“ píše Rytmus. Samotné pocení v posilovně však ke zpevnění jeho těla nestačilo, musel také upravit svůj jídelníček. Nejčastěji si k jídlu dává saláty a kuřecí prsa, přílohy a pečivo už na jeho talíři nenajdeme.

„Tak, jako si ráno přirozeně umyješ zuby, si dám přirozeně zdravé jídlo,“ tvrdí o svém režimu Rytmus a varuje před extrémním posilováním, které může mít podobné následky jako jo-jo efekt při drastickém hubnutí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám