Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šikanování zažila ve škole, na pracovišti, ve vztazích. Přesto v sobě našla sílu postavit se svému tehdejšímu údělu ‚té ublížené‘ a šla na to přes sílu. Tedy tím vizuálně nejpřesvědčivějším způsobem... Devětačtyřicetiletá Heather Cowley začala vybíjet svůj vztek za veškeré příkoří v životě v posilovně a podívejte, kam až to dotáhla...

Matka dnes třiadvacetiletého Toma, pocházející z anglické vesničky Baddeley Green, se rozhodla podělit o svůj příběh: „Šikanovali mě na škole, později také můj partner a nakonec i šéf v práci. V dětství jsem byla dobrá na sporty a bavily mě, ale vnímali mě jako hyperaktivní.“

Po třicítce, když se rozvedla s manželem, si našla přítele, který ji terorizoval převážně psychicky a říkal jí slabochu. To ale Heather nakonec paradoxně nakoplo a ona začala svou energii vybíjet na činkách a posilovacích strojích.

Vše začalo nanovo v práci, kde se o ni zajímal šéf. Když Heather odmítla jeho návrhy, zhrzeně otočil: „Udělal mi ze života peklo. Různě si ze mě utahoval, když jsme byli sami. Ale měla jsem malé dítě, musela jsem tam nějaký čas vydržet,“ vzpomíná Cowley.

Tréninky jí ale opět pomohly a ona se soustředila i na nejrůznější soutěže a závody. Těch se pravidelně účastní už více než dvě dekády s různými úspěchy. Minulý měsíc se například na mezinárodním klání Miss Galaxy Universe umístila ze 120 soutěžících z celého světa na pátém místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám